TCM Products Norden AB -  25 år sedan etableringen 1998

x

Välkommen till vår nya butik!

Vi har uppdaterat och förbättrat vår nätbutik för att göra den mer lättillgänglig för dig som kund. Vi har flera nyheter och förändringar som vi specificerar var och en för sig på denna sida.

Vi hoppas att du får en bättre kundupplevelse och har du frågor når du oss via kontaktmailen under fliken "information" ovan.

Varma hälsningar från oss på TCM Products Norden AB

Nya produkter

Vi kommer löpande att uppdatera vårt sortiment med nya produkter inom framförallt kosttillskott. Du kommer att finna alla nyheter under rubriken "Nyheter" ovan.

Ny inloggning för dig med ett konto hos oss.

FÖRETAGSKUND? - Kontakat oss via mail eller telefon så vi kan vara behjälpliga med att skapa ett konto. Kontot är kopplat till företagspriser och möjlighet till betalning mot faktura så det är viktigt för att du ska få rätt pris när du handlar hos oss. Har du frågor hittar du våra kontaktuppgifter under "Information". Mailkontakt besvaras vardagar mellan kl 08:00 - 15:00. Om du är ny kund och företagare kontakta oss när du skapat ett konto så vi kan ställa in din företagsstatus.

Betalningssätt

Vi har lagt till möjligheten att betala med Swish. För dig som företagskund finns alternativen faktura eller Swishbetalning. För privatpersoner finns endast Swishbetalning som möjlighet.

Tillagd i varukorgen